Az alábbi kalkulátor azonnali kalkulációt csinál a szükséges anyagokról, a megadott paraméterek alapján.

Ajánlott nem telefonon használni.

Részletes leírást a kalkulátor alatt talál.

Amennyiben a kalkulátor azt jelzi, hogy nem kivitelezhető szerinte az Ön által megadott ház vezérlése, vagy bármilyen kérdése felmerülne keressen minket bizalommal a 06-30-9244-286 -os számon.

Kimenetek:
A felső szürke részben meg lehet adni a kimenetek számát, ezekhez a kalkulátor reléket és alkatrészeket fog kalkulálni, illetve ezekből kalkulálja, hogy mekkora software-re lesz szüksége minimum. A redőnyökhöz 2 relét számol (le és fel irány).

A Dimmelt 230V-os lámpákhoz, 0-10V-os átalkítót és Finder Slave Dimmert számol a kalkulátor.

RGB ledszalagot 3 kimenet vezérel, a fehér ledszalagot, vagy egyéb egy színű dimmelhető fényforrást egy ilyen kimenet vezérel. A keverőszelepek lehetnek 0-10V-os kimenetekről vezérelhetők, ilyenkor a kimenetre egy 0-10V-os átalakítót kell kötni a keverőszelephez (vagy egyéb 0-10V-os fogyasztóhoz). A MEGA DIN sines myIO szerver maximum 8 db ilyen kimenettel rendelkezik, míg a CUBE kivitel 12-vel rendelkezik. A DUE DIN kivitel minden kimenete univerzális, tehát lehet PWM, vagy digitális.

Az egyéb kimeneteket érdemes a lámpákhoz hozzáadni.

Relék:
A kimeneteknél megadott relék számához egyet hozzáad a kalkulátor ez a főkapcsoló (Ready) relé.
Alapból 10A-es relékkel számol a kalkulátor, amennyiben 16A-es, vagy 6A-es vékony reléket szeretne, itt módosíthatja a számokat igenyei szerint.

Bemenetek:
A digtális bemenetek számának összeszámolására segédlet. Lehet spórolni a bemenetekkel, amennyiben szükséges, például a nyitás érzékelők lehetnek egy bemenetre kötve, ha nem akarja tudni, hogy melyik nyitás érzékelő van nyitva… vagy azonos funkcióju gombok szintén közösíthetőek.
Amennyiben a bemenetek száma nagyobb a kimenetek számánál, akkor ezzel az értékkel fog kalkulálni a kalkulátor, ha kevesebb, akkor figyelmen kívül lesz hagyva.
A harmatpont szenzorok DPS-01-es szenzorok, 4 szenzor köthető egy bemenetre.

Hőszenzorok:
Összesen maximum 20 hőszenzort tud lekezelni a myIO Valet MEGA. 40 db-ot a myIO Valet DUE.

Szervíz kijelző:
Opcionális, működik nélküle is a vezérlő, a kijelző mindössze kényelmi funkiót nyújt szereléshez, vagy szervizeléshez.

Kivitel:
Itt a jobb oldali mezőbe írt 0-ás (Cube),1-es (DIN sines MEGA) és 2-es (DIN sínes DUE) számmal lehet jelezni a kalkulátornak, hogy melyik kivitelt kalkulálja. Piros színnel jelzi, ha nem valósítható meg a kivitel.

A kalkulátor külön kigyűjti a myIO vezérléhez szükséges árakat, illetve külön kigyűjti az általunk forgalmazott kiegészítők (relék, tápok) árait.
Részletes alkatrész listát lejjebb találhat, ahol látható, hogy milyen egységből mennyit számolt a kalkulátor. Minden egység elnevezése egy link, melyre kattintva a megynyílik a webáruház adott terméke.

Amennyiben nem kívánja használni, vegy felül szeretné bírálni a kalkulátor által kiszámolt értékeket, nyugodtan átszerkesztheti magának a termék darab számát, vagy a nettó árát, így saját kalkulációt készíthet könnyedén.

Használhatja a kalkulátort itt a weboldalon, vagy lementheti saját számítógépére és ott is használhatja. Ez egy Excel kalkulátor, a táblázat jobb alsó ikonja (View full-size workbook) segítségével megnyílik az eredeti excel file egy online szerkesztőben, itt pedig a “File” menü, “Save as” menüpontjával lementheti a gépére, ahol saját magának szerkesztheti és le is mentheti a változásokat.

Feliratkozás myIO SmartHome tartalomért.

Nincs levélszemét küldés!