myIO Server beállítása

Ha megvagyunk a digitális ki- és bemenetek bekötésével, a router bekötésével és beállításával, az SD kártyát behelyezhetjük és bekapcsolhatjuk a tápfeszültséget. Ha van myIO Touch kijelzőnk azonnal letesztelhetjük a művünket, illetve a kijelzőn láthatjuk, hogy van-e internet elérésünk (WAN IP) és milyen IP címen kell keresnünk a szerverünket.

Amennyiben nem routeren keresztül csatlakozunk, hanem direkt kábellel a myIO Serverhez, úgy a számítógépünk hálózati beállításainál be kell állítanunk a laptop IP címét, ami egy tartományba kell essen a myIO Server-ével. Alapbeállítás a 192.168.1.170, így a számítógépünknek megfelel például a 192.168.1.100.

Beállítási tanácsok

Böngészőnk címsorába írjuk be a myIO Serverünk IP címét (alapeállítás:192.168.1.170), majd a felhasználónév-jelszó páros megadásával lépjünk be (alapból admin-admin) és kattintsunk a felső menüsor ‘Beállíások’ gombjára.

  • Beállítás előtt, ha lehet teszteljünk minden ki és bemenetet a myIO Touch segítségével.
  • Előszőr nevezzünk el minden kimenetet, mert a szoftver onnantól kezdve tudja, hogy van valami bekötve az adott kimenetre.
  • A bemenetek elnevezésekor először pipáljuk ki az NC bemeneteket, majd egyesével nevezzük el őket (ha valamelyik mozgásérzékelő zavar, annak vegyük ki az 'Eng.' pipáját, így nem fog zavarni konfiguráláskor. Ne felejtsük el visszatenni a pipát, ha végeztünk a beállításokkal.
  • A kihasználatlan ki-bemenetek használhatók​ virtuális ki-bemenetekként, visszajelzésre, vagy egyedi gombok kialakítására applikációkhoz, webes felületre.
  • Fényerőszabályzós kimeneteknél nézzük meg milyen értéknél vesz fel már maximális fényerőt a fogyasztó és állítsuk be MAX értékként azt.
  • Fogjuk csoportokba az osztó-gyűjtőink thermo fejeit és ezzel a csoporttal vezéreljük az osztó-gyűjtőre kötött szivattyúnkat a relé csatoló párossal.
  • Csináljunk több féle beállítást és mentsük le őket különböző tárhelyekre (Hétközben nappali, Hétvége nappali, Esti, Ébresztő, Party, Riasztó)

További információkért kérjen visszahívást:

Shopping Basket